måndag 16 augusti 2010

Ropen (S)kalla, pil(S)ner åt alla

Visste inte vad jag skulle tro om (S)-artikeln i DN imorse. Hela argumentet platsade bäst som ett 1:a april-skämt, men tydligen menade man allvar. Och då tycker jag förslaget är mesigt och velande. Så jag föreslår att de höjer ribban för vad som spärrvakter kan göra och hur parkeringarna ska utformas.

Jag vill att öl och vin ska säljas i spärrarna, så att jag slipper stå i kö på lunchrasten.

Jag vill ha ett täckt rullband från min parkeringsruta till pendeltågsdörren, så att jag slipper gå och slipper snö och rusk.

Jag vill att spärrvakten stryker mina skrynkliga skjortor.

Jag vill att...

Ja jösses, sluta och klaga på politikerna, de har ju kanon-ideer som de efter mödosamt tänkande och förnuftig och balanserad analys till allmän glädje framför i pressen. Låt oss hjälpa dem med nya fräscha förslag ifall de sitter sysslolösa på kammaren.

Tut, tut...

Andra bloggar om , , , , , , , , , .

Se även kommentar i Expressen.
Se även ledare i DN.

3 kommentarer:

  1. Jag har skrattat så hela dagen att jag hade svårt att arbeta. De har lagt ner lite arbete på sitt förslag också och skapat en egen webbsida, se http://www.mertidattleva.se/

    SvaraRadera
  2. Ja, man kan ju undra på vilken planet vissa politiker lever. Rek att läsa kommentarerna till artikel på DN.

    SvaraRadera
  3. Se ledaren i dagens DN (<a href='http://www.dn.se/ledare/huvudledare/prilligast-hittills-1.1154805>Prilligats hittills<a>). För att citera: "uppenbarligen förstår s inte.. livet, eller så vet man ingenting om sitiationen i tun nelbanan".

    SvaraRadera

Upphovsrätt:
Creative Commons License