måndag 13 februari 2012

Svininfluensan igen

Det trista faktum med hela svininfluensa-fiaskot är att kommersiella intressen styrt pandemiåtgärderna från kulisserna. Politiiker, socialstyrelsens experter och smittskyddsinsitutets experter var tyvärr för naiva för att förstå eller medlöpare. I läkaren Ralf Sundbergs personligt hållna bok "Forskningsfusket" kan man läsa (om man orkar igenom boken, den är inte en skönläsning) om hur en tät väv av industriintressen, lobbygrupper och "nyttiga idioter" (d.v.s. läkare/expererter som går industrintressenas vägar) oavbrutet försöker styra de diet- och kostråd som nationella myndigheter tar fram. Argumenten är samma som med svininfluensa: att man gör det med folkhälsans bästa för ögonen. Tyvärr visar narkolepsi-katastrofen, vilket lidande onödiga, ogenomtänkta och otestade åtgärder kan orsaka och att man verkligen inte haft folkhälsans bästa för ögonen.

Man kan ju fråga sig vems intressen smittskyddsinstitutes chef går när han anser att man som ”...Läkarna måste inse att detta är politik och affärer...”

Andra bloggar om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag/siten tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!

Upphovsrätt:
Creative Commons License