onsdag 14 mars 2012

Buuuäää de hatar mig....

Buuuäää de tycker inte som jag de måste hata mig...

Så kan man beskriva dagens superbarnsliga elitvänstergnäll i DN. Obegripligt att de inte förstår att de straffar ut sig själva. Alla personer som inte har exakta samma åsikter som elitvänstern är fascister, breivikare, hitlers, höger, anti-något, lider av fobier, dumma i huvudet, användare av ordet politiskt korrekt, män, patriarkala, fula i största allmänhet, okunniga och så vidare och så vidare.

Hur kan elitvänstern bli förvånad att ingen tar dem på allvar efter deras 30 år av aktiv fördumning av debattklimatet och totala intellektuell kollaps? Hur kan de över huvud taget förvänta sig att bli tagna på allvar när de viktigaste frågorna är maktpositioner för samhällselitens fruar. När de tycker patriarkalt religiöst kvinnoförtryck är ok, men det påtagligt jämställda svenska samhället/kulturen inte är det. När de tycker att PolPot är reko, men Lars Vilks ett monster. När de bara mobbar och spyr galla. När de tycker att förtryck är frihet och frihet förtryck...

Nä, det går bara inte längre att ta dem på allvar !

Andra bloggar om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag/siten tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!

Upphovsrätt:
Creative Commons License