fredag 16 juli 2010

Littorinaffären 2

Det man kan konstatera efter de senaste dagarnas tidningsartiklar i DN (Littorinintervjun och Jigenius), Expressen (Littorin talade sanning) och SvD (Littorin är trovärdig) är att partiets strateger vaknat till liv. Tyvärr visar det än en gång hur handfallen "Fredrik" är när det blåser. Om man nu hade bevis för att Littorin redan dementerat Aftonbladsartikeln innan presskommuniken och presskonferensen om Littorins avgång, varför så'n himla tröghet i att dra igång motelden. Som jag skrev häromdagen verkar personliga skäl fått väga för tungt i förhållande till realpolitiska hänsyn.

Dock är mycket fortfarande dunkelt, och vi lär väl aldrig få hela sanningen, men den "Kremlologiska analysen" lutar åt att "Fredrik" definitivt fått hela sanningen framlagd för sig. Så vi lär nog se Littorin tillbaks i hetluften efter time-out:en, istället för att vara en offentlig icke-person.

Andra bloggar om , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag/siten tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!

Upphovsrätt:
Creative Commons License