fredag 19 augusti 2011

Hetero: PolPot-vänsterns nya hatgrupp

Knappt är man hemma igen efter en väääldigt lång semester, förrän man möts av knäpp-vänsterns nya försök att hitta människogrupper att hata och helst utrota. Nu är det tydligen "heterofascisterna" som PolPot-kramarna vill leda till gaskamrarna. För denna hemska grupp, heteros, verkar ju inte bry sig för fem öre om "genussamhällets" utopi. Likt alla obehagliga lärare, läkare, "rika", tjänstemän, religiösa etc etc som Pol Pot utrotade så ska heterofascisterna väck. Endlösung i vänstertappning.

För att citera "kamplust"/"Gbgs queerinstitut":
"Parlamentarismen är en fiende vi tyvärr inte blir av med genom att ignorera. Istället bör vi noga överväga hur vi effektivast bekämpar heterofascisterna."
,

och för att citera "HeteroHatisk Filmproduktion":
"priset vi betalar för heterorättigheter som att gifta oss och skaffa barn är att vi måste bli gulliga, sluta knulla på offentliga toaletter och att allt blir tråkigare. Alltså, det finns en verkligt revolutionär kraft i att ha en homo- eller trans-identitet, men så snabbt man assimileras dör den."

Förvirrat? Ja. Obehagligt? Ja. Och än värre är att de verkar få stöd av Institutionen för genus på Göteborgs Universitet. En unken stank av 30-tal anpassat för 2010-talet sprider sig från institutionen.

Mera på Pelle Billings hemsida.
Och på Tanja B:s hemsida.
Rekommenderar även Harald Eia och Ole-Martin Ihle:s TV-serie "Hjernevask" (Norsk TV) där bl.a. homo/hetero diskuterades (avsnitt 3). Programmen rev upp en enorm storm i Norge eftersom han dristade sig att ifrågasätta genus-elitens troshttp://www.blogger.com/img/blank.gifsatser och påpeka att människan formas av både gener och miljö. (Upplägget är lite i stil med "Män är djur" möter Janne Josefsson.)
Se även Medborgaperpsektivs uppföljning på temat.


_________________
Andra bloggar om , , , .

4 kommentarer:

 1. ...en patriarkalisk kultur där personlig styrka och självständighet har varit ideal, sker nu en övergång till matriarkat där det symbiotiska idealet är rådande. För att åstadkomma symbios måste de som inte passar in stötas bort för att det därmed skall skapas en homogenitet - alla ska vara ingående delar i ett och samma kollektiva psyke. Det finns alltså två alternativ: (1) symbios eller (2) utstötning. ... I ett idealt patriarkaliskt samhälle med psykologiskt självständiga individer ... är nämligen *alla* personer avvikande såsom varande individer. En individ håller andra på armlängds avstånd och kan därför *relatera* i egentlig mening. Men det symbiotiska idealet (som liknar moderns symbios med barnet) förstör alla möjligheter till egentlig relation eftersom det är frågan om en sammansmältning av psyken. ... En matriarkalisk regress måste få förödande konsekvenser för vår civilisation. Det leder inte bara till att många individer blir ihjälmobbade - den psykologiska självständigheten och entrepenörsandan, vår civilisations livsnerv, kommer att vittra bort...
  (Knyckt detta från en kommentar i SvD av Kadamus.)

  SvaraRadera
 2. Pol Pot vänstern i Sverige på besök;

  http://www.redsun.org/pcp_doc/pcp_201004_En.htm

  http://www.larouchepub.com/other/1995/2246_sendero.html

  SvaraRadera
 3. @Cuben:Redsun. fascinerande och lockande att parodiera

  SvaraRadera

Upphovsrätt:
Creative Commons License