lördag 21 november 2009

Svininfluensan och pengarna

När jag var i Berlin var svininfluensan fjärran. Det verkar som ju närmare man kommer mutkolvarna som rådde WHO att utlysa världspanik, desto mindre bryr man sig om svin-hysterin. I Schweiz vill de flesta inte vaccinera sig, och precis som i Australien (där inget vaccin fanns) så är de lika friska för det.

Medborgarperspektiv har hittat en artikel i danska Dagbladet Information där man kan "läsa att det ligger stark lobbyism bakom WHO's beslut om massvaccination. Flera av de rådgivare som WHO använts sig av står på lönelistan på några av världens störta läkemedelsföretag. Bland dessa rådgivare finns Dr. Albert Ostenhaus, Dr. Frederick Hayden och Dr. Arnold Monto som alla har agerat "oberoende" rådgivare och experter på influensa till WHO. Nu framgår det dock att dessa herrar samtidigt lyfter ersättning från läkemedelsföretag som Roche, Novartis, GlaxoSmithKline och RW Johnson."

Andra bloggar om , , , , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag/siten tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!

Upphovsrätt:
Creative Commons License