söndag 18 oktober 2009

Vaccinkonspirationer och knäppgökar

Den senaste tidens massiva statspropaganda för massvaccinering har satt fart på allsköns konspirationsteoretiker och knäppgökar. Mycket åsikter finns kring vaccinering. Särskilt i USA och England blomstrar knäppgökarna särskilt mycket när "staten" ska "tvinga" i folket "skumma" ämnen. D.v.s. vaccin. Nedan följer lite länkar till diverse galningars åsikter om den stora statliga eller kulturelitistiska eller företagarledda (verkar bero på politisk grundsyn) världskonspirationen att förslava folket genom tvångs-mass-vaccineringar.

Så varsågoda, här följer länkar till en osannolik värld.

De främsta konspirationerna är:
1) Att influensan skapats i ett labb och medvetet spritts av läkemedelsbolagen (särskilt Baxter, eftersom det går dåligt för dem) för att kunna sälja vaccin. (Mindre lustigt är att vaccin är en kassako. Redan idag omsätts 185 miljarder. Så permanenta och tvingande vaccineringar skulle dra in hundratals ytterligare miljarder till läkemedelsbolagen.*)

En variant på detta tema är att läkare, journalister eller ansiktsmasktillverkare medvetet spritt influensan från labb för att tjäna mer pengar på patientbesök, att skriva om pandemin eller sälja masker.

Ytterligare en variant är att amerikanska fackföreningar velat utrota mexikanska invandrare eftersom de sänker lönerna för amerikanska arbetare...

2a) Att regeringen / de rika etc skapat paniken för att kunna förslava folket genom okända substanser i vaccin. Det må vara Bilderbergergruppen eller George W Bush, Dick Cheney och Halliburton, etc som ligger bakom detta.

En variant på detta tema är att:
2b) Att regeringen / de rika etc skapat paniken för att i hemlighet kunna masstesta olika substanser på människor.

3) Att influensan används som ursäkt för att skapa permanent undantagstillstånd och undanröja demokratin. "Militarisering genom hälsovården"
Martial Law and the Militarization of Public Health
Kort film

(Mindre lustigt angående tvångsmedlen är att det finns beröringspunkter med verkligheten eftersom vissa organisationer och myndigheter tvingar till vaccinering med hot om böter eller att förlora jobbet.)

Diverse siter med konspirationsideer:
Vaccinationsfaran
Flu scam
Conspiracy planet

En 90 minuters konspirationsfilm

Siter och personer med allmänna, hmmm... tvivel och udda ideer:
Big pharmas bluff
Say NO! to Swine Flu Vaccine, Stop Big Pharma Fraud!
Flu pandemic at Global Research
Flu pandemic at Info Wars
Vaccine awakening
Doom daily

Lite hemmakokta åsikter:
Lögn och svineri
Fejder i sjukhuskorridorer
Katastrofala biverkningar
Konspirationer och sanningar (tack för tipset, tillagt 2009-10-25)

Andra bloggar om , , , .

2 kommentarer:

  1. Lägg till följande länk i listan... http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Det är alltid på gång en massa konspirationsteorier om än det ena än det andra. Det enda som jag själv skulle kunna tro på i eta här fallet, är att läkemedelsbolagen hjälpt till att sprida i media att det är ett farligt virus, bara för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Attde är helt samvetslösa, visar de genom att de släpper ut avloppsslam som förstör miljön, från sina fabriker i Indien.Slammet innnehåller liksom i Sverige antiobiotika, smärtstillande läkemdel och hormoner,men i mycket högre halter.

    SvaraRadera

Upphovsrätt:
Creative Commons License