måndag 8 februari 2010

Avskaffa DO

Dagens dom till förmån för religiös särbehandling är ett exempel på varför DO skapar mera problem än vad de löser. En myndighet som anser det diskriminerande att man avkrävs kunskaper i svenska för att få vara svenskalärare, som tycker det är OK att i religionens namn kränka och särbehandla kvinnor, att det är OK att kvotera in kvinnor på manliga utbildningar, men inte män på kvinnliga etc etc är fullständigt passe.

Ett fett stort exempel på just den föraktfulla elitism som alltid ska lägga sig i våra liv och ständigt tillrättavisa oss alla med en massa absurda pekpinnar.

DO visar bara hur politiskt korrekt kryperi för extremreligiösa gaphalsar och andra barnsligt lättkränkta miffon enbart sår splittring och hat i samhället. Nu väntar jag bara på att en sikh stämmer SL för att de inte får bära sina långa knivar offentligt. På att nynazister stämmer universitet för att de inte får bära SS-uniform i kurssalen. På att bögar stämmer någon för att de tvingas arbeta med religiösa böghatare. Eller varför inte stämma biologer för att de tror på utvecklingsläran--säkert någon som blir kränkt av det.

Ja alla har vi väl någon liten kränkning som kan dras fram så att vi kan stämma någon. Fast påstå för säkerhets skull att det är av religiösa skäl. Förresten, varför inte stämma DO för att de kränkt min ateism, genom att ensidigt främja religiösa knäppskallar?

Nä, det är nog bättre att avskaffa DO!

Andra bloggar om , , , , , , , , , , , .

PS verkar som DO har lyckats bli världsnyhet med sitt utslag.

3 kommentarer:

  1. Instämmer! Det börja gå för långt nu! Såna här idiotier förstärker det onda Sverigedemokraternas åsikter.

    SvaraRadera
  2. DO är Sverigedemokraternas bästa vallokomotiv

    SvaraRadera
  3. Håller me, får verkligen hjälp av den myndigheten

    SvaraRadera

Upphovsrätt:
Creative Commons License